Villány Szálláshely egyedi romantikus pinceház Szeparé

  

Szeparé Pinceház Szállás Villány

Villány a Délvidék Borvárosa. Jelenleg a borvidékek közül a leglátogatottabb terület, különösen a borturisták körében.

Jellemző, hogy a Covid–19 járvány miatt a Városháza szervezői teljesen lemondtak a minden évben ismétlődő Vörösbor-fesztivál megtartásáról. A szállásfoglalások nagyjából 70 százalékát visszamondták az azokat már rég lefoglaló vendégek. 

Úgy egy héttel az esemény előtt viszont valami megváltozott, hirtelen elkezdték ismét lefoglalni a hotelszobákat, apartmanokat, szobákat, vendégházakat. 

Minden jelentős a fesztiválhoz tartozó rendezvény elmaradása nem tartotta vissza a vendégáradatot. A Villányi Búcsú hétvégéjén nyugodtan ki lehetett volna rakni a Város bejárataira a „MEGTELT” táblát.

Bárkit kérdeztünk, mindenki jól érezte magát az utcán, a kiránduló helyeken és természetesen a vendéglátó egységekben is.

A hangulat bizakodó, mindenki várja a következő évet, a nyilatkozatok alapján elmondható, hogy jövőre ismét teltház lesz a Vörösbor Fesztivál idején Villányban és környékén.

Gondoskodjon előre szállásáról! Foglaljon egy egyedi romantikus szállást a belvárosban, csendes nyugodt helyen!



7773 Villány, Zrínyi M. 17.


Az egészségturizmus mellett a hazai idegenforgalom másik sikertörténete lehet a borturizmus. Egyre többen látnak lehetőséget a magyar borkultúra megismertetésében és szerencsére egyre nagyobb összegeket fordítanak erre a célra. A pálmát még mindig Villány viszi, de biztató jelek más borvidékeinken is vannak.




Megjegyzések